Koploper ASV duwt Vlaggenschip Messemaker uit koers!

Peter in topvorm de afgelopen weken en dus aan bord 1 om de uit vorm verkerende Arjan te vervangen, jammer het mocht niet lukken. Vader Jan wilde van bord ruilen met zoon Henk-Jan, het liep voor Jan verkeerd af, maar Henk-Jan blijft de topscore met 4 uit 4 CHAPEAU!! Ben kon niet verder komen dan remise evenals Erich, daar verzuimde zijn tegenstander een pion te winnen en kon Erich het dicht schuiven. Bij Ed lijkt het vanzelf te gaan dit seizoen, maar dit keer moest er een blunder van zijn tegenstander aan te pas komen om het punt binnen te halen. Wouter, het jongste teamlid, knokte voor de overwinning, maar remise was het hoogst haalbare. Arjan leek met een pion meer op een overwinning af te stevenen, maar ook nu ging het niet lukken, vorig seizoen nog topscore, nu nog op een hatelijke nul. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.