Schouten University Chess Event in Zaltbommel

Schouten University organiseert een evenement dat precies draait om die twee ingrediënten: het opzoeken van de grenzen van je intellect en het vergroten van je vaardigheden. We nodigen je van harte uit voor een bijzonder Schaakevenement van Schouten University op woensdag 25 januari 2012.

(Foto AB Scheel)

Je kunt niet alleen in een simultaansessie schaken tegen Schaakgrootmeeter Peng, maar ook je teamvaardigheden laten testen en analyseren. Schaakgrootmeester Zhaoqin Peng is een van de weinige vrouwelijke schaakspelers die de (mannen) titel van internationaal Schaakgrootmeester mag voeren. Ze is 13 maal op rij Nederlands kampioen bij de vrouwen. En …. ze is haar MBA studie bij Schouten University gestart!

In een schaaksimultaan-wedstrijd zal Peng het opnemen tegen twintig tegenstanders tegelijk en jij kunt één van hen zijn. Na afloop van de simultaanwedstrijd is er een "blind-schaakwedstrijd". Met haar rug zittend naar het schaakbord zal Peng het opnemen tegen de groep van verzamelde schakers. Daarbij test je niet alleen je schaakkennis maar ook je vaardigheden om in een team beslissingen te nemen. Tot welke opening zal de groep beslissen? Komt de groep schakers op tijd tot een gezamenlijke beslissingen voor iedere zet? Staat er een leider op die de groep mee krijgt of ontstaan er conflicten en hoe wordt daar mee omgegaan? Neem deel of bekijk het samen met een expert van Schouten & Nelissen en ontwikkel je inzicht in dit groepsproces.

Tijdens deze bijeenkomst is er ook een mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de MBA of een van de drie nieuwe Master programma’s van Schouten University. En het is een gelegenheid om je medestudenten en begeleiders te leren kennen.

Je bent vanaf 15.30 uur van harte welkom in de Abeel in het Schouten en Nelissen gebouw in Zaltbommel.

Agenda

15:30 – 16:00 Ontvangst

16:00 – 16:30 Welkom & inleiding Schouten University

16.30 – 18:00 Simultaan Schaakwedstrijd tegen the Grand Master

18.00 – 18:30 Pauze en interview met Zhaoqin Peng

18.30 – 19:00 Groep vs Grootmeester: blind-schaakwedstrijd

19:00 – 19:30 Analyse van groepsgedrag & prestatie door trainer van Schouten & Nelissen trainer en Zhaoqin Peng

19:30 – 20:30 Ontmoeting

We hopen je op de 25e januari te zien op een inspirerend en informatieve bijeenkomst!

Het aantal deelnemers aan de schaaksimultaan wedstrijd is beperkt dus meld je snel aan. Klik daartoe op deze link. Mocht je nog vragen hebben bel ons op 0418-683222 of stuur een e-mail naar .

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.