Gratis voorsprong behouden

Op zaterdag 17 december stond alweer de vierde ronde van de KNSB-competitie op het programma. Accres Apeldoorn nam het op tegen Voerendaal, dat gedeeld eerste stond samen met de tot nu toe erg verrassend presterende Stukkenjagers. Het was een lange reis naar Voerendaal van maar liefst twee en een half uur. Bovendien was de wedstrijd met een uur vervroegd en dus moesten we er vroeg uit.

Doordat Voerendaal niet genoeg spelers kon regelen voor de wedstrijd, moest er een bord opengelaten worden en dat werd uiteraard bord 1. Hierdoor was Merijn dus voor niets uit Duitsland gekomen op deze vroege ochtend. Maar goed, een punt is een punt en dus stonden we 1-0 voor voordat de wedstrijd überhaupt begon. Merijn had tijdens de wedstrijden wel een leuke bezigheid gevonden. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.