The Return of the Thomas

The Return of the Thomas, die iets te lang in zijn boek las, die ook nog een ketting naar de gallemiezen zag gaan, en de verdwijnende notatieformulieren die ook nog eens weer moeilijk te lezen bleken te zijn.

26 november ontvingen we thuis het team van Oud Zuylen dat was gepromoveerd uit de 3e klasse en gelijk in de eerste ronde zichzelf op de kaart zette door een overwinning op de Westlandse Schaakcombinatie. Zeker een opsteker als je nieuwkomer bent op dit ‘niveau’, maar dan moet je daarna wel proberen dat vast te houden. Die hoop werd in de tweede ronde al weer tenietgedaan door LSG en nu stonden wij ze op te wachten. Koploper en gemotiveerd tot op het bot en hongerig naar een volgende overwinning. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.