Johan Quist wint, na beslissingspartij, 16e Menno Ploeger toernooi

Henk Greevenbosch opende het herdenkingstoernooi en bedankte de vele vrijwilligers van de afgelopen 15 jaar met een cadeaubon. Met 138 deelnemers, een absoluut record, kon het gezelligheidstoernooi na enkele minuten van start gaan. Ook al is het gezellig, er werd voor ieder puntje gestreden. Na negen ronde stonden Mark Timmermans en Johan Quist aan kop, ieder met 8 punten, Mark met een paar weerstandpunten meer op de eerste plaats. Het reglement schrijft echter voor dat er dan een beslissingswedstrijd gespeeld moet worden, Johan wist dit op bekwame wijze te winnen, ook hiervan zijn de foto’s een duidelijk bewijs. Een defecte klok van het gehuurde RSB materiaal (waar heb ik dat eerder meegemaakt) onderbrak en werd door arbiter Thomas van Beekum door een andere klok vervangen. Organisator Henk dacht tijdens de prijsuitreiking te weten dat Johan Quist het toernooi voor de vijfde keer op zijn naam te hebben gezet. Tweede werd dus de winnaar van het vorig jaar Mark Timmermans en derde Joost van Ruitenburg. Rest mij nog Henk en alle vrijwilligers te bedanken voor de organisatie van dit prachtige toernooi.

Klik hier voor de foto’s en uitslagen

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.