Persoonlijke jeugdkampioenschappen SGS categorie ABCD

Aankondiging Persoonlijke jeugdkampioenschappen SGS categorie ABCD

De persoonlijke jeugdkampioenschappen in de categorieën A, B, C en D zullen dit seizoen worden gehouden in Barneveld op vrijdag 6 januari en zaterdag 7 januari 2012.

Deelname staat open voor alle jeugdleden van SGS-verenigingen, mits zij voorkomen op de KNSB-ledenlijst van 1 januari 2012.

Speeldagen

Deelnemers dienen hun eerste speeldag in verband met de opening en de indeling uiterlijk 9.45 uur aanwezig te zijn. Aanvang op de eerste dag is 10.00 uur, op de tweede dag 9.30 uur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 7 januari om 18.00 uur.

Speeltempo

Categorie A en B: 1 uur en 15 minuten per speler per partij voor de gehele partij. Noteren is verplicht, tenzij men minder dan 5 minuten op de klok heeft. Er worden in totaal 6 ronden gespeeld, drie partijen per dag.

Categorie C: 1 uur per speler per partij voor de gehele partij. Noteren is verplicht, tenzij men minder dan 5 minuten op de klok heeft. Er worden in principe negen ronden gespeeld over twee dagen.

Categorie D: 45 minuten per speler per partij voor de gehele partij. Noteren is verplicht, tenzij men minder dan 5 minuten op de klok heeft. Er worden negen ronden gespeeld, de eerste dag vier, de tweede dag vijf ronden.

Speellocatie is:

Kerkelijk Centrum Immanuelkerk

Achterdorpstraat 5

3772 CC Barneveld

Inschrijving kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail geschieden onder vermelding van:

Vereniging, categorie, voornaam, achternaam, meisje/ jongen, geboortedatum en KNSB-lidmaatschapsnummer.

De ontvangst van uw inschrijving zal per e-mail bevestigd worden.

De inschrijftermijn voor alle categorieën sluit op 03-01-2012.

Inschrijvingen dienen te worden gericht aan:

Marcel Janssen

Graaf van Lyndenlaan 59

3771 JB Barneveld

06-49406010

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.