Messemaker Vlaggenschip haalt ruime winst op thuisbasis! (Klasse 3C )

Messemaker Vlaggenschip haalt ruime winst op thuisbasis!

In de afgelopen jaren ging het vele malen mis op onze thuisbasis, maar met de eerste tijdcontrole stond het nu 4 – 0. Hiervan pakte Henk-Jan zijn vijfde overwinning op rij voor, zijn TPR stijgt tot grote hoogte!! Jan leek een pion te verliezen, maar niets is wat het lijkt, op de 28e zet had hij 2 pionnen meer en een stelling waar waar hij overwegend beter stond. Arjan kon dan eindelijk zijn punt binnenhalen, het leek mat in twee, maar er was een zet meer voor nodig. Peter had ongeveer 50 zetten nodig om het vierde punt veilig te stellen. Ben kroop door het oog van de naald, zijn tegenstander wilde te snel promoveren en raakte daardoor zijn promotiepion kwijt, soms zit het mee en soms…..en dan alsnog verliezen is sneu. Wouter tond de hele partij gedrongen, raakte een stuk achter en moest in de invaller van Amersfoort zijn meerdere erkennen. Erich verspeelde zijn voordeel en moest genoegen nemen met remise. Ed offerde een stuk, zijn tegenstander kwam met een gatenkaas stelling en maakte het daarna bekwaam af. Lees hieronder de verslagen zoals de teamleden hun partij hebben ervaren. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.