Zware strijd in 020 (Klasse 3E)

De strijd begon al toen we bij de P+ R van het Olympisch Stadion aankwamen, namelijk we konden er niet in. Uitgeweken naar de dichtstbijzijnde P + R waarna we na een kleine zoektocht met metro en tram aankwamen in de mooie speellocatie van Caissa. Wij speelden boven met nog 2 andere teams, terwijl het eerste in de koude kelder speelde (ja verschil moet er zijn) met nog een team. De oplettende lezer heeft nu geteld dat Caissa gewoon even met 5 teams! uitkomt in de KNSB. Mooi was ook te zien dat coryfeeën zoals Paul v/d Sterren en Hans Ree er zaten te spelen, deze laatste werd er trouwens ongenadig hard van afgetimmerd door onze Roger.

Dan de wedstrijd: Deze leek zich in 1e instantie gunstig voor ons te ontwikkelen. Zo tegen de eerste tijdcontrole wisten Filip en Carel die een thuiswedstrijd speelde hard toe te slaan. Daarna verloor Arjen de gehele partij stond hij pion achter, waar er ergens compensatie voor had moeten zijnLees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.