Lichte teleurstelling

Na het plotselinge overlijden van Robert Verkruissen in december was het voor het team lastig om weer direct te moeten spelen. Tijdens de afscheidsbijeenkomst van Robert, waar het team nagenoeg voltallig aanwezig was, werd besloten om sowieso niet te spelen, ongeacht de consequenties. Daarom werd uitstel gevraagd voor de wedstrijd van 17 december. De wedstrijdleider van de KNSB en tegenstander De Twee Kastelen waren zeer coulant en wilden volledig meewerken aan het uitstel. Daardoor kreeg het team alle tijd in de kerstperiode om de teamzaken op orde te brengen.

In diezelfde periode gaf Remco Pihlajamaa aan wel weer te willen gaan spelen, na een afwezigheid van enige jaren, en daarmee als vervanger van Robert op te treden. Het team was daar erg blij mee. Vervolgens werd druk gezocht naar een datum voor het inhalen van de uitgestelde wedstrijd, en dat bleek nog niet zo eenvoudig. Op elke zaterdag in januari bleken er minimaal twee spelers niet beschikbaar. Uiteindelijk werd gekozen voor 14 januari omdat er voor die dag twee invallers te vinden waren, zodat we in elk geval zouden kunnen spelen. Helaas blijkt de tegenstander niet te kunnen op die dag, en daarmee hebben we een probleem in de hand.

Dan de wedstrijd zelf. Marco van de Nieuwendijk mag niet meer invallen omdat hij anders niet meer speelgerechtigd is voor zijn OSBO-team. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.