Open inschrijving Halve Finales Meisjes A en B

Voor de halve finales van het NK Meisjes A en B geldt met ingang van dit jaar een open inschrijving. Aanmelden kan per direct en uitsluitend via het elektronische aanmeldformulier op de website van de KNSB. De halve finales zullen worden gespeeld op 6 en 7 april in Amersfoort. De sterkste vier speelsters uit de halve finales aangevuld met de zes hoogste ratinghoudsters per categorie plaatsen zich voor de Nederlandse Jeugdkampioenschappen (28 april t/m 6 mei in Haarlem).

Open inschrijving Halve Finales Meisjes A en B

Categorie A: tot en met 20 jaar (geb. in 1992 of later)

Categorie B: tot en met 16 jaar (geb. in 1996 of later)

De sterkste vier speelsters uit de halve finales aangevuld met de zes hoogste ratinghoudsters per categorie plaatsen zich voor de Nederlandse Jeugdkampioenschappen (28 april t/m 6 mei in Haarlem).

Met ingang van dit jaar geschiedt de plaatsing voor de halve finales voor deze twee meisjesgroepen dus niet meer via de regionale kampioenschappen zoals voorheen, maar via open inschrijving.

Het aanmeldingsformulier is te vinden op www.schaakbond.nl/formulieren/NKABmeisjes

Ook de meisjes die zich op basis van rating (KNSB-rating van 1 februari 2012) rechtstreeks voor de finale van het NJK willen aanmelden, dienen zich via dit formulier aan te melden. De uiterste datum van aanmelden is 1 februari 2012.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.