Tata Steel Chess 2012 actief op Social Media

Het Tata Steel Chess Tournament is dit jaar actief op Twitter en Facebook. Alle korte nieuwsitems, foto’s en korte filmpjes worden als eerste via het sociale netwerk gedeeld. Word vriend op Facebook en volg via Twitter om op de hoogte te blijven van alles wat binnen en buiten De Moriaan plaatsvindt. Bovendien maken alle volgers kans op een prijs. Houd Facebook en Twitter dus goed in de gaten!

Zit je niet op een sociaal netwerk, bekijk dan het dagverslag op de website van het toernooi. Iedere dag komen de highlights voorbij in een korte video. De videoproductie is in handen van Freshmen Media.

De livepartijen zijn voor het eerst te volgen via een interactief systeem dat verder gaat dan alleen de zetten. Schaakcomputer Houdini geeft een stellingsoordeel en per speler wordt een overzichtelijke profielschets getoond. Vanaf zaterdag 14 januari zijn de partijen uit de grootmeestergroepen A, B en C live te volgen via de website.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.