Foto's openingsceremonie Tata Steel Chess 2012

Loting grootmeestergroep B tijdens de openingsceremonie

Het 74ste Tata Steel Chess Tournament werd door Dolf Vos, voorzitter van de toernooiorganisatie, op zijn geheel eigen wijze geopend. Na zijn welkomstwoord gaf hij het woord aan Carl Kohler de woordvoerder Tata Steel voor de afdeling Europa. Toernooidirecteur Jeroen van den Berg kreeg daarna de gelegenheid om de loting in gang te zetten voor de grootmeestergroepen A en B, gisteren was dit al gedaan voor de grootmeestergroep C. Na afloop van de opening was er voor de vele genodigden en de talrijke pers tijd voor een drankje en hapje. Ondergetekende was hierbij en maakte vele foto’s en verschillende filmpjes. Vanaf volgende week vrijdag zal ik dagelijks nieuwe foto’s op deze site plaatsen. Veel plezier met dit naslagwerk! Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.