CE2 spoelt kater weg tegen UVS (3G)

De vorige wedstrijd tegen Dordrecht was er 1 om gauw te vergeten, UVS uit Nijmegen was het slachtoffer van onze dadendrang. Mathieu en John konden niet spelen, maar gelukkig was Gerard Kool en Marcel den Bleker bereid om ons team te versterken. Hoe het allemaal verliep, lees dan verder..

Gerard had een makkelijke middag, na een uur kon het punt worden bijgeschreven. Hoe? De tegenstander kon helaas niet aanwezig zijn.

Ton voelde zich niet helemaal lekker, maar goed genoeg om een partijtje schaak te spelen. Na een paar uur spelen werd tot remise besloten. Jaap had de eer om onze kopman te zijn, helaas was de kopman van UVS iets sterker. Een pion werd ge├»nvesteerd, maar die zag Jaap niet terug. Ik heb niet de hele partij gevolgd, maar opeens was het afgelopen.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.