Eindelijk (MK)

BSG heeft er lang op moeten wachten, maar heeft eindelijk zijn eerste matchpunt gepakt in de Meesterklasse, tegen Apeldoorn werd een verdiend gelijk spel uit het vuur gespeeld.

Apeldoorn had haar opstelling behoorlijk door elkaar gehusseld, maar of ze daar achteraf nog zo blij mee waren valt te bezien. De middag begon vredelievend, op bord 1 werd al snel de vrede getekend in een afruilvariant van het Spaans tussen Stefan Kuipers en Robert Ris. Daarna bleef het lang rustig tot de eerste tijdscontrole. BSG werd op voorsprong gezet door Leon Pliester die in het Siciliaans Armen Hachijan versloeg. Ruimte voordeel en open lijnen voor torens en open diagonalen voor lopers brachten al gauw het punt binnen.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.