Uit titelkoers geslagen CE1 volbrengt zijn sportieve plicht met succes tegen Wageningen (1B)

De verwachting was dat Wageningen het vooral goed zou doen aan de eerste borden en dat bleek inderdaad zo. Michel gunde zichzelf de eer om aan te treden tegen de legendarische grootmeester Jan Timman maar meer dan een tijd gelijke tred houden zat er niet in. Sander Van Eijk lokte veel kijkers vanwege zijn keuze voor het romantische koningsgambiet tegen Erik, beiden vonden het een boeiende partij waar het evenwicht nooit werd verbroken.

Door het verlies van Maurice, remise bij Jan maar winst van Alexandre kwam Wageningen even 2-3 voor maar de winst van Roger was nog maar een kwestie van tijd. De spanning bleef er dan nog lang in maar zowel Arben als Marco (deze laatste na ups en downs) scoorden nog het volle punt terwijl Julian die een hele dag met een pion minder zat te spelen nog een halfje op het droge bracht. Aan onze zijde moest Mher dan weer zijn eerste halfje inleveren alhoewel zijn stelling er al vroeg zeer belovend uit zag. Al bij al een keurige teamprestatie. Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.