Dubbelschaak verplettert Venlo II (3H)

Een verpletterende overwinning in Venlo. Maar ja, wat wil je ook met de Tata kanjers Rob en Wil in het team. Beiden speelden nog steeds op hun Tata nivo. De rest van het team deed het trouwens ook wel aardig, maar wat Rob dit keer deed leek toch wel een GM partij. Wat een kanjer. Laat ik met de rest van het team beginnen en dan de spanning rustig opbouwen.

Martien op 1. Natuurlijk. Bijna kampioen bij SCU speelt daar met een TPR van 2300 ofzo. Wel vreemd dat hij bij ons niet alles wint, maar dat zal wel onderschatting zijn. In zijn ogen zijn wij natuurlijk allemaal kneusjes. Vandaag ging het op zijn Martiens. Openingsspel was niet super. Maar zo rond de 30e zet gaan al zijn stukken toch naar de vijandelijke koning. Dit keer was Martien erg tevreden over zijn Lxh6 en stukken in de doos. Een beetje jammer dat hij de laatste 10 zetten in minder dan 1 minuut moest doen. Gelukkig blijft hij wel de stukjes recht zetten en kan hij ook nog streepjes zetten en geweldige zetten doen. Zou hij stiekum een vrouw zijn? Al die dingen tegelijk?

Lees hier de rest van het uitgebreide verslag inclusief partijanalyse!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.