2e Science Park Amsterdam Chess Tournament

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2012 vindt de tweede editie van het internationale zomerschaaktoernooi plaats in de bruisende hoofdstad. Optimale speelcondities in een hightech, sportieve en inspirerende omgeving.

Schaken en Science op Science Park Amsterdam

Op Science Park Amsterdam ben je omgeven door gerenommeerde wetenschappers, inventieve onderzoekers, hightech bedrijven, een imposante bètafaculteit en ambitieuze studenten. De speellocatie is het sportcentrum Universum.

Science Park Amsterdam beschikt over gezellige horecagelegenheden en is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto. In de nabije omgeving vind je verschillende overnachtingsmogelijkheden en uitgaansgelegenheden.

Er zijn vier verschillende groepen:

Groep Ratinggrens (ONDER VOORBEHOUD)
Groep A Hoger dan 2050
Groep B 1800 – 2100
Groep C 1550 – 1850
Groep D Lager dan 1600

Speeldata: 14 t/m 22 juli 2012

Speelsysteem: 9 ronden met Zwitserse indeling

Speeltempo: 90 minuten voor 40 zetten + 30 minuten voor de rest van de partij. Vanaf de eerste zet komt er 30 seconden per zet bij

Aanvang: De partijen in ronde 1 t/m 8 beginnen om 13.00 uur. De laatste ronde start om 12.00 uur

Prijzengeld: informatie volgt

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.