Voorronde NK oplossen van schaakproblemen, week 2

De problemen voor de tweede week staan op www.probleemblad.nl. De voorronden duren vier weken. Oplossers dienen aan minimaal twee ronden deel te nemen, waarbij de beste vier scores tellen. De beste tien oplossers mogen deelnemen aan het NK. Elke woensdag komen nieuwe opgaven beschikbaar en vindt u de oplossingen van de afgelopen week terug. Op de website vindt u ook handleidingen voor het oplossen van schaakproblemen en meer informatie over het NK op 24 maart.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.