Fotoverslag en partijen: 72ste Daniel Noteboomtoernooi 2012

Geralt Serdijn (links) en Folkert-Jan Geertsma hebben het internetgedeelte goed onder controle!

Leiden, zaterdag 18 februari 2012

Het is alweer drie jaar geleden dat ik in Leiden was om het Noteboomtoernooi te fotograferen. Aan het 72ste Noteboom-toernooi dat vrijdag van start ging doen drie grootmeesters mee: Titelverdediger Jan Smeets, Erik van den Doel en Namig Guliyev uit Azerbeidzjan en woonachtig in Parijs en twee IM-ers: Migchiel de Jong en Chiel van Oosterom. Dit jaar speelt Peter Ypma, een clubgenoot van mij, mee in de hoofdgroep. In Groningen was hij niet ver van een IM-norm verwijderd. Ik ben benieuwd hoe hij het in dit sterke veld zal scoren. Remco Hylkema, nog een clubgenoot, speelt eveneeens in groep A. Wat mij opvalt, er zijn veel deelnemers van de Rotterdamse Schaakbond aanwezig in Leiden. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.