18e J. de Kluyver jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse

Op zaterdag 14 april 2012 wordt voor de 18e keer het J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse gehouden. Een heel gezellig, spannend en sfeervol toernooi waar elk jaar naar uitgekeken wordt. Het toernooi is geschikt voor elk niveau schaker, van huisschaker of schoolschaker tot landelijke top. Het is een van de grootste jeugdtoernooien van Nederland en er doen ook spelers uit zustergemeente Thetford (Engeland) mee.

Er wordt gespeeld in 5 leeftijdscategorieën. Waarvan de oudste voor spelers t/m 25 jaar en begeleiders is. Deelnemers hoeven niet lid te zijn van een schaakvereniging en krijgen consumptiebonnen voor popcorn, ijs en suikerspin.

Het toernooi telt mee voor de Grand-Prix reeks van de Rotterdamse Schaakbond.

Tijdens het toernooi is er ook een invitatiegroep bestaande uit de winnaars van voorgaande jaren (aangevuld met andere landelijke topschakers). Hun partijen zullen live op het internet te volgen zijn.

Voor meer informatie over het jeugdtoernooi, klik hier.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.