6e ENCI Limburg Open: Inschrijving is geopend

6e ENCI Limburg Open25 t/m 28 mei 2012 (pinksterweekeinde)

Het ENCI Limburg Open is in haar korte bestaan uitgegroeid tot hét schaakevenement van Limburg en daarnaast tot een van de grootste toernooien van de BeNeLux. Het rustige karakter van het toernooi, de mooie stad Maastricht en de gelegenheid om tegen spelers van uw eigen sterkte te spelen maakt het voor veel mensen aantrekkelijk om het pinksterweekend op een sportieve manier te besteden.

Een woord van dank gaat hierbij uit naar de ENCI Heidelberg Cement Group. De ENCI staat voor "Eerste Nederlandse Cement Industrie" en is marktleider in de Nederlandse cementindustrie. Het bedrijf is vanaf het eerste uur als sponsor bij het toernooi betrokken. Een ander wordt van dank gaat uiteraard ook uit naar onze co-sponsors, voor het mede mogelijk maken van het toernooi. U kunt deze vinden aan zijkant van deze website en op de sponsorpagina.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de opzet van het toernooi, de locatie, het speelschema, prijzengeld etc. maar ook de reeds aangemelde deelnemers, de verschillende overnachtingsmogelijkheden en het laatste nieuws. Tijdens het toernooi zijn de commentaarsessies live via de website te volgen. Al uw vragen of opmerkingen kunt u sturen naar . Rest ons nog de hoop uit te spreken u 25 t/m 28 mei in Maastricht te mogen verwelkomen.

De inschrijving voor het toernooi is nu geopend!

Zie ook de Website.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.