Nog……nachtjes slapen en dan…..?

Inschrijven nog t/m donderdag 8 maart mogelijk! Voor inschrijvingsformulieren en alle informatie over het schaakfestijn zie menu. Nog een paar nachtjes slapen en dan begint het Erasmiaans schaakfestijn. De bedoeling is dat het een feestelijke en leuke schaakdag wordt voor alle kinderen en hun begeleiders. De gehele dag zijn de consumpties gratis. We doen deze dag niet mee aan de crisis! Misschien komt er nog een leuk stukje met foto in de krant of komt er een item op de regionale televisie. Je weet maar nooit.

De opening door mevrouw Laan, onze wethouder

Mevrouw Laan vindt het erg leuk om het festijn te komen openen en zij heeft een leuke verrassing voor ons in petto. Maar wij willen ook mevrouw Laan verrassen. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.