Bizar belincident in 3A: speler belt zichzelf op terwijl hij zit na te denken

Bij Sneek – Spassky’s (5.5 – 2.5) verloor een speler van de Spassky’s doordat zijn mobiele telefoon afging. Dat komt vaker voor. In dit geval was hij het zelf echter die opbelde. Zijn mobiele telefoon stond uit, maar beschikt over een functie waarbij deze bij het indrukken van een bepaalde toetscombinatie (4 keer iets kort achterelkaar) zichzelf inschakelt en vervolgens ook nog gaat bellen naar het nummer van de telefoon zelf. Handig voor als je in een vergadering zit waar je liever uitloopt! In de broekzak van de speler werd kennelijk per abuis vier keer de fatale toets geraakt, met een reglementaire nederlaag onmiddellijk tot gevolg. Gelukkig was de stelling ook al niet om over naar huis te bellen.

1 Reactie

  1. Avatar
    Ludo Tolhuizen 11 maart 2012

    Heel leuk (maar niet voor de speler zelf natuurlijk). Het opent wel perspectieven om niet te hoeven opgeven: "Ik stond niet slecht, maar mijn telefoon ging af…" is een ander excuus dan "tijdnood" ;)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.