CE2 pakt 2 matchpunten in Overschie (3G)

De 2 matchpunten zijn in de knip, een 4 punten-wedstrijd is gewonnen. Vooraf de spelers geattendeerd op het belang van de wedstrijd. Hoe de wedstrijd is verlopen, kunt u hieronder lezen.

In de laatste week voor de wedstrijd een kleine tegenvaller, Peter kon niet meedoen. Uit de hoge hoed werd Cees opgetrommeld. Geen wedstrijd voor CE1 voor hem, maar CE2. In de opstellling moest wel ff geschoven worden. John van 4 naar 3, Sascha van 8 naar 4 en Cees op 8. Cees was ook als eerste klaar aan bord 8 tegen W.D. Hajenius. Al zijn 2e!! zet was fout. Het was uiteindelijk 1 groot gatenhuis in de stelling en als snel was het over en uit. Ik mocht hem slaan, maar volgende week moet aan de bak in de beker. Jaap zorgde voor het 1e positieve resultaat aan bord 2, al was Jaap zelf niet tevreden. Een remise tegen de sterke R.J. Fokking is niet slecht, al had er meer in gezeten. Een dubbeltoren eindspel met pionnen blijft altijd lastig. Dan Kresna aan bord 6 tegen Maurits de Jong. Veel tijd moest Kresna gebruiken om het snoepen van de pion op het beruchte veld b2 uit te rekenen. De dame bleef een hele tijd rond b2/a3 hangen, maar Kresna speelde subliem de partij uit. Een verdiende overwinning.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.