De Van Wely Wolk (3A)

Op 10 maart stond de uitwedstrijd tegen Sneek op het programma. In het nieuwe clubgebouw de Eekmolen werden we ontvangen. Met drie invallers, Harrie, Rolf en Raoul gingen we van start.

We waren te vroeg gearriveerd. Ik maak liever dan nog een ontspannende wandeling maar de heren waren na het uitstappen niet vooruit te branden en bleven staan waar ze stonden. Dries, Harrie en Raoul voerden hele gesprekken over de nieuwste communicatietechnologie.

Zoals gebruikelijk, voordat we zouden beginnen de houtjes naar voren te schuiven (of achteruit zoals in het geval van Johan), altijd even checken of de telefoons uit staan. Raoul wilde zijn telefoon op de trilstand hebben. Dat werd hem met klem ontraden. Nu is het zo dat aan gratis adviezen in zijn algemeenheid weinig waarde wordt gehecht. Kost een advies bij wijze van spreken tien euro dan is dat altijd een waardevol advies. In dit geval: er werd geen 10 euro geschoven en advies ging het linker oor in en het rechteroor uit. Lees verder

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.