Rick van der Pluijm winnaar 25ste Marathon Spijkenisse 2012

Spijkenisse, zaterdag 17 maart 2012

Voor aanvang van het toernooi sprak ik Rick nog even en vroeg of hij net als twee jaar geleden het toernooi op zijn naam kon zetten, de altijd bescheiden Rick antwoordde, er zal zeker voor gespeeld moeten worden. Maar na ongeveer 13 uur spelen was hij de onbetwiste kampioen van de 25ste Schaakmarathon van Spijkenisse. hij moest twee remises afgeven aan respectievelijk Désiree Hamelink WIM en Fabian van Buuren. Proficiat Rick! Er waren drie groepen, maar er werd in een grote groep gespeeld, de winnaar van groep 2 was Daniël Zevenhuizen met 10 uit 15 partijen. Teus Slotboom Sr. was de winnaar van groep 3 met 9 punten. Klasse Daniël en Teus!!

Uit heel het land en zelfs Duitsland kwamen 76 sportievelingen naar dit uiterst gezellige toernooi, en wat niet veel gebeurt, om kwart voor tien was iedereen present. Het toernooi kon dus optijd beginnen, dat zien we bij andere toernoien wel eens anders! Simon van der Beek speelt niet alleen al 25 keer mee evenals Patrick Meijer, maar is tevens al die keren indelingsdeskundige en toernooileider. Wij hopen dat Simon dit nog lang zal blijven doen, net als al die andere toernooien waar hij zich voor inzet. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.