Teleurstellende ontknoping

Zaterdag 10 maart speelde ons derde team de belangrijke thuiswedstrijd tegen het op papier sterkere Assen. Helaas kon teamcaptain Johan Engelen geen beroep doen op Mark Brussen, maar gelukkig kon Jasper Zwirs wel meedoen. Invaller Cees van Bohemen verving Mark. Met uitzondering van Remco moesten we het allemaal opnemen tegen een tegenstander met een hogere rating. Maar meestal doen we het best goed tegen sterkere teams en dus was de verwachting dat we misschien wel een matchpunt zouden kunnen wegslepen. Iets na 13.00 uur werden de mouwen opgestroopt.

Lees verder…

1 Comment

  1. Avatar
    Ludo Tolhuizen maart 22, 2012

    "Ontknoping", "de mouwen opgestroopt": als dat allemaal maar mag volgens de nieuwe kledingsvoorschriften. :))

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.