Nederlandse Schaakkampioenschappen in Amsterdam

De Nederlandse Kampioenschappen schaken vinden dit jaar plaats in Amsterdam van 15 tot en met 21 juli.

Nederlandse Schaakkampioenschappen in Amsterdam

De sterkste schakers van Nederland zullen op het Science Park gaan uitmaken wie er gehuldigd gaat worden als Nederlands Kampioen Schaken. Het is ‘logisch’ dat de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) haar belangrijkste kampioenschap in de hoofdstad organiseert. Amsterdam kent maar liefst 25 schaakverenigingen waaronder de grootste van Nederland, Caïssa. Bovendien huist het Max Euwe Centrum er op het Max Euweplein. De hoofdstad kent een rijke geschiedenis als het gaat om topschaakevenementen; het NK schaken werd voor het laatst in Amsterdam gehouden in 1996.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.