DSC1: Tijdnood en Dubbelaftrekschaakmat (2D)

DSC1 heeft zaterdag de kroon gezet op een matig seizoen. Tegen laagvlieger Zevenaar werd een kleine nederlaag geleden. Er werden her en der wat halfjes gemorst, maar DSC kon nooit aanspraak maken op meer dan 1 matchpunt.

De dag begon voor DSC1 weer voor een lange reis. Behalve voor de familie Smits, want Sebastiaan heeft op het moment zijn thuishaven in Dieren. Aangezien Talitha er niet bij kon zijn, was Benjamin gelukkig van de partij als invaller, hij moest toch al in Dieren zijn. De rest vertrok rond half 11 uit Delft of werd daarna opgehaald in Leiden door Joram in zijn halve personenbus. We mazzelden ons door wat werkzaamheden op A4, A12 en in Leiden en kwamen precies 1 minuut voor één in Zevenaar aan.

Aldaar bleken we een licht stressende Sebastiaan aan te treffen, die zich afvroeg waar we bleven 🙂 Ook troffen we een tot de tanden bewapende tegenstander aan. De trainer verklaarde na afloop aan de aanwezige pers "we hadden afgesproken na het startsignaal meteen de tegenstander naar de keel te vliegen, ze niet rustig in hun spel te laten komen. Dit heeft het team goed uitgevoerd". Dit was duidelijk te zien, want een aantal oppo’s speelde snel en al snel leek het hele Delftse team in tijdnood. Ondergetekende spande denk ik de kroon, met meer dan een uur minder op de klok. Maar ook Joram en Lisa hadden dergelijke tijdverhoudingen.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.