Oops, we did it again

Was even nadenken voor een goede titel. 21 was te makkelijk na het vorig verslag. Een wiskundige vergelijking met 100 en 125, verwijzend naar de jubilea van beide clubs dit seizoen, en dan uitkomen op 4 – 6 lukte ook niet. O wat een staart, maar dat doet te kort aan de eerste 5 bordspelers, dan maar eentje die de stemming weergeeft en de verbazing van onszelf en de buitenwereld.

De locatie was Den Hommel, de thuislocatie van Utrecht, maar 2 verdiepingen hoger dan normaal. Teletekst pagina 620 had voorrang op 643 zeg maar. Behalve dat de bar niet lekker op loopafstand was, was het behoorlijk warm in de speelzaal. Dat ontlokte meer dan een speler de kreet ‘Even zuurstof happen’. Persoonlijk vond ik het nog een wonder dat niemand in slaap is gevallen in zo’n warme zaal. Je gedachten dwalen wel wat af en je krijgt daardoor wat diepere (?) gedachten. Hoe vind u deze bijvoorbeeld: Het uitspelende BSG had minder kilometers nodig dan het thuisspelende Utrecht om de speellocatie Den Hommel te bereiken.

In de wedstrijd zelf vielen de kwartjes in het voordeel van BSG. BSG was op volle oorlogssterkte, Utrecht deed het zonder David Smerdon, voor hem viel Jos Nooijen in.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.