Vlaggenschip Messemaker in veilige haven! (3C)

In de auto onderweg naar Giessenburg werd er door invaller Arjan H. gevraagd of we veilig waren. Ja zei ik, maar toen bekroop mij de angst, wat als we nu nog 2 keer verliezen, met 7 punten kan je ook zomaar degraderen is in het verleden bewezen. Maar na deze, naar mijn mening, verdiende overwinning zijn we veilig en mogen we volgend jaar weer in de KNSB competitie spelen. Jan E. startte de competitie (met 1 uit 4) niet zo goed, maar komt goed terug (met 3½ uit 4) in de laatste ronden. Ed pakte vandaag zijn derde remise, maar heeft ook 4 punten gescoord, het gaat dus goed met Ed. Peter kon twee keer niet meespelen en met 3 overwinningen en 2 remise toch een mooie plus-score. Bij Arjan lukt het dit jaar niet erg, vorig jaar nog topscorer en nu (met 2 uit 7) niet best presterend, jammer, maar ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Henk-Jan daarentegen doet het uitstekend (7½ uit 8) is om trots op te zijn! Over Erich kan ik kort zijn 8 remises op rij, hij gaat voor de 9 en wil daarvoor een vermelding op de KNSB site, ik denk dat dit, als het onverhoopt, gaat lukken een unicum is. De laatste partij toch maar winnen Erich, ook al doe je daar altijd je best voor. Jan Cheung staat altijd klaar als ik een beroep op hem doe, ook nu weer, jammer dat het mis ging, maar de partij is na te spelen (klik hier), sportief om ook een verliespartij op internet te zetten. Als laatste de tweede invaller, vorige keer verving hij mij op voortreffelijke wijze als wedstrijdleider en nu zorgde hij voor het winnende punt tegen niet de minste speler (Gert-Jan van Vliet) van Regiohakkers, Chapeau Arjan. Lees hieronder de verslagen zoals de teamleden hun partij hebben ervaren. Lees meer……

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.