CE III – ZSC Saende 3–5

1 Reactie

  1. Avatar
    Hans van Calmthout 06 april 2012

    Teamleider Lendert van den Ouden had vooraf veel moeite moeten doen om zijn team compleet te krijgen. Het team trad aan met 4 invallers en daarmee win je geen wedstrijden in de knsb. Cor de Wit verloor aan bord 1 . Invaller Adri Jumelet weerde zich aan bord 2 kranig maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen. 3e klasse KNSB of 3e klasse RSB , dat is toch even wat anders. TL Lendert scoorde een snelle remise, Filip aan bord 4speelde weer een puike winstpartij. Hans Uitenbroek scoorde ’n remise terwijl invaller Eduard Smits opnieuw bewees dat hij minstens 250 punten beter speelt als zijn huidige rating aangeeft, opnieuw winst voor Eduard. Angelique Osinga verdedigde aan 7 , kwam in de problemen na h5-Pd4 zie filmpje.De witte toren werd met veel kracht op veld f7 geposteerd waarna de pret er een beetje af was. Angelique zag toch kans om nog naar een P <> T eindspel af te wikkelen dat ze tot de laatste snik verdedigde. Cees Oosterom had een prima stelling maar ergens ging het mis. Zijn tegenstander wikkelde ook af naar een T <> L eindspel wat Cees niet meer afwachtte. Een klein verlies nu nog eenmaal uithalen met een volledig team in de slotronde.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.