18e J. de Kluyvertoernooi weer groot succes

Spijkenisse, zaterdag 14 april 2012

Met 184 deelnemers van jong tot "oud" kan je wel zeggen dat het schaken leeft in Spijkenisse. Ik heb in de vele jaren dat ik fotografeer nog nooit zo’n grote groep vrijwilligers aan het werk gezien bij een toernooi CHAPEAU mensen. Bij de allerjongsten (categorie E) werden er 10 partijen gespeeld en werd Liam Vrolijk (CSV) kampioen met 8,5 punt. Bij categorie D speelden ze 9 ronden en werd Marijn den Hartog met 8,5 punt de grote winnaar. Bij de categorieën A, B en C werden er 7 ronden gespeeld. Wang Yang was met 6,5 punt de beste bij C, het beste meisje was Ida Hondelink (Messemaker 1847) met 5 punten. Daniël Zevenhuizen was met 7 uit 7 de onbetwiste winnaar in B. Lars Vereggen wint categorie A en mag zich één jaar kampioen noemen van het 18e J. de Kluyver Jeugdschaaktoernooi! Matthew Tan heeft, voor de 3e keer, de invitatiegroep gewonnen met 5½ punt. Proficiat allen. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor dit prachtig georganiseerde toernooi. Veel plezier met dit naslagwerk. Lees meer…….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.