Vlaggenschip Messemaker 1847 sluit seizoen af met ruime overwinning!

Het team van Messemaker poseert voor aanvang van de wedstrijd!

Of dat het om het kampioenschap ging, wat niet het geval was, maar er werd op het scherp van de snede gevochten voor ieder punt, en zo hoort het ook, maar toch is het fijn om met een overwinning het seizoen af te sluiten. Door deze overwinning zijn we op een vierde plaats geëindigd. Over de partij van Jan kan ik kort zijn, een partij uit een stuk. Bij Erich hoopte ik toch op een wonder, een keer winnen leek haalbaar met 1 pion voorsprong, maar helaas 9 keer remise, goed voor het Guinnes book?! Henk-Jan maakte zijn topscorelijst 8,5 uit 9 compleet met een mooie overwinning Chapeau Henk-Jan. Het volgende punt kwam uit de koker van Peter Ypma, toren voor 2 pionnen voor, hij schoof dit bekwaam uit. Invaller Peter Scheeren had nog wat goed te maken van vorige keer, hij deed dat met het oppermachtige loperpaar. Wouter zette zijn beste beentje voor, met een matdreiging in het verschiet gaf zijn tegenstander op, zijn eerste overwinning van dit seizoen was een feit. Arjan leek op de volgende nederlaag af te stevenen, maar zijn tegenstander bood, in een 100% gelijkwaardige stelling, remise aan, wat door Arjan werd geaccepteerd. Ed leek te gaan winnen, maar hij miste de winnende zet en na een kleine zes uur spelen werd de vrede getekend. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.