CE 3 sluit af met kleine nederlaag in Bussum (3E)

Helaas geen winst in de afsluitende wedstrijd BSG 2 kwam sterk opdagen voor lijfsbehoud in de KNSB. Op vrijwel alle borden keken we tegen een elo plus aan, en gezien het wedstrijdverloop was de 4,5-3,5 nog best een aardig resultaat. De wedstrijd begon rustig met een tweetal remises van Arjen en mijzelf. Toen een snelle nederlaag van Marc, die erg baalde eerst in de file gestaan en dan zo’n partij… de terugreis naar België moet lang geduurd hebben.

De wedstrijd leek zich toen te gaan ontwikkelen in een grote nederlaag, gelukkig kreeg Carel een remise aanbod in een stelling waar hij gewoon een pion achterstond de BSG-ers wilden blijkbaar geen enkel risico nemen en minimaal 1 matchpunt veilig gaan stellen.

Toen Hans, die deed weer waar eens hij het hele seizoen mee bezig is namelijk winnen, met moeiteloos gemak werd zijn 2140 tegenstander weggeschoven. Des te opmerkelijker was Hans zijn voorbereiding op de partij geweest, hij had namelijk van de week een avondje doorgebracht op de EHBO post door keihard met hoofd tegen een muur aan te lopen. Als dit de methode is om goed te schaken overweeg ik toch sterk een andere hobby te zoeken…Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.