Ontketend HMC Calder vecht zich naar 2de plek in de Meesterklasse.

Dankzij 4 overwinningen in de laatste 4 rondes zijn we nog op de 2de plek geëindigd. Lang moesten we vrezen voor degradatie, maar we herpakten ons en regen de ene na de andere overwinning aaneen. In de slotronde ging het er nog om of we ons bij de top 3 konden scharen. Daarvoor moest er gewonnen worden van SO Rotterdam.

Dit jaar werd de slotronde bij ons georganiseerd in Den Biechten. Er waren tal van nevenactiviteiten, zoals het commentaar van Paul van der Sterren, en het bekijken van PSV-NEC. Ook was er een boekenstand van De Beste Zet.

Het commentaar van Paul was leuk en voor iedereen goed te volgen. Hij werd daarbij geholpen door Thomas Mollema, de computerman. Overigens heeft Paul van der Sterren onlangs een boek uitgebracht, die van hele goede kwaliteit schijnt te zijn. Onze vrienden van de Pion uit Roosendaal verzorgden de liveborden die vlekkeloos functioneerden. Ook maakte Frans Peeters een aantal schitterende foto’s. Dat belooft wat voor het LBV Chess tournament!

Peter Doggers zorgde daar bovenop nog voor een liveverslag en enkele filmpjes.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.