Seizoensafsluiting in mineur (3F)

Krimpen 1 – De Pion 2 2 – 6

Peter vroeg mij of ik een kort verslag wilde maken van onze laatste wedstrijd tegen de jonge Brabantse honden (met 1 ervaren rot en 1 jongedame) van De Pion 2. Wie de uitslag hierboven ziet, zal begrijpen dat er weinig vreugdevols over te vermelden valt. We misten om te beginnen al Harold, dat scheelt toch gauw een puntje, ook al wint zelfs hij niet altijd. Ook misten we Gosse, goed op dreef de laatste tijd. Hans van N. en Rick vielen in. Nog een beetje positief is dat de bovenste vier borden allemaal remises te zien gaven. Maar volgens mij hebben Marcel, Peter, Pieter en Dick (van hoog naar laag) geen moment kansen op meer gehad. Mocht ik me vergissen, dan hoor ik het wel. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.