Henk-Jan Evengroen topscorer KNSB competitie seizoen 2011-2012

Henk-Jan tijdens de laatste ronde!

In de KNSB competitie wist Henk-Jan (Messemaker 1847) van de negen partijen er acht te winnen en één werd remise. In de eerste ronde speelde hij tegen John Klein Douwel (Het Kasteel) en won snel, in de tweede ronde was het Wim Zwinkels (LSG 4) die de verkeerde voortzetting koos en verloor. De derde ronde was Diederik van Donk (PSV/DoDO Putten) de ongelukkige. In ronde vier moest Martijn Boele (ASV 2) zijn koning omleggen en in de vijfde ronde was Gerard van Otten (Amersfoort 2) het haasje. In de zevende ronde wist Leo van Houwelingen (Paul Keres 3) het op remise te houden! Zou Henk-Jan van slag zijn? vroeg ik (Ab) me af. De achtste ronde liet Henk-Jan er geen twijfel over bestaan, Jesper Nederlof (Regiohakkers) zeker niet de minste, werd in een partij uit een stuk verslagen. De negende ronde tegen Oosten-Toren moest Iwan Bonoo het hoofd buigen voor de in topvorm verkerende Henk-Jan. Zijn rating was 2134 en met een TPR 2415 sprokkelt hij er dit seizoen weer heel wat puntjes bij, wie zien het hoogstwaarschijnlijk in de nieuwe ratingen van mei! Lees meer….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.