Dubbel-lezing 13 mei NAi

In het auditorium van het schitterende Nederlandse Architectuur instituut in Rotterdam geven Adri Helfrich en Anne-Marie Benschop a.s. zondag 13 mei van 14-16u een dubbel-lezing.

Adri vestigde in 2001 het Guiness Record simultaan schaken door tegen 740 tegenstanders simultaan te spelen. Voor ‘Managers aan zet’ houdt hij een lezing zonder ook maar een schaakzet, maar met een verrassende en inspirerende blik achter de schermen van een Guiness reccord.

In haar lezing ‘Denk niet wit, niet zwart, niet zwart-wit…’ laat Anne-Marie zien welke gedragsfactoren ten grondslag liggen aan individuele en teamprestaties van schakers, sporters en mensen binnen organisaties of bedrijven. Anne-Marie is voormalig Nederlands Dameskampioene en organisatie- en loopbaancoach.

Inschrijving en aanmelding voor deze dubbel-lezing:

U kunt deze lezingen bijwonen door

– overmaking van € 17,50 -3e kaart gratis- (o.v.v. NAi-lezing) op bankgiro 9184064 t.n.v. Worldrecordchess o.v.v. NAi.

– aanmelding per e-mail worldrecordchess@live.nl.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.