Ab Scheel: een zeer verdienstelijk voorbeeld voor de schaakwereld!

De schaaksport rust vooral op de inzet van honderden, duizenden vrijwilligers! Een zeer verdienstelijk voorbeeld is AB SCHEEL uit Gouda. De ledenvergadering van de RSB benoemde hem deze week tot lid van verdienste! Ab verbeeldde weer de ledenvergadering op de site en moest zijn eigen huldiging overlaten aan een ander prominent lid!

Ab Scheel benoemd tot RSB lid van verdienste.

Arjen Postma feliciteert Ab en reikt de oorkonde uit.

Ab is al jarenlang de man achter de website van de RSB. Toen Ab als rijschoolhouder stopte, koos hij voor een moderne vorm van schaakpromotor: Internet!. Hij kon in de voetsporen stappen van Peter Kemner en deed het ook op een eigen manier. Niet alleen de RSB, maar ook zijn Goudse vereniging Messemaker kon van zijn inzet de vruchten proeven.

Ab in actie tijdens het Erasmiaans Schaakfestijn 2012

Lees meer …

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.