Feest op het seniorenkampioenschap van de RSB

Symon Algera RSB Seniorenkampioen 2012

Zaterdag, 12 mei, was het weer zover. We moesten er een jaar op wachten, op deze 18de editie. Achttien maal georganiseerd door Wies, Simon en Ruud van der Beek met assistentie van John Dessens en Kees en Ellie Hamelink. Voor de dertiende (en laatste) maal zijn we te gast in Hotel Atlas in Spijkenisse. Volgend jaar verhuizen we naar het gloednieuwe denksportcentrum in Spijkenisse dat binnenkort geopend zal worden en de nieuwe thuisbasis zal worden van SV Spijkenisse.

Het is de senioren niet ontgaan dat Ab Scheel is benoemd tot lid van verdienste van de RSB en hij werd door Simon van der Beek namens alle aanwezigen nog eens extra in het zonnetje gezet. Hij kreeg een ketting van Marsrepen aangeboden en een vat Coca Cola. Ab heeft beloofd dat hij ieder jaar zijn ketting zal omdoen.

Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.