Jan Smeets & Frank Erwich winnen 9e Delfts Kroeglopertoenooi

Jan Smeets en Frank Erwich hebben de negende editie van het Delfts Kroeglopertoernooi gewonnen. Na een nederlaag tegen het koppel Bianca Muhren & Willem Muhren in ronde 3 leek het daar niet op, maar alle andere ronden werden door Jan en Frank met de maximale score gewonnen. Omdat de concurrentie wel punten morste, hadden Jan en Frank uiteindelijk een vol punt meer dan het tweede koppel Erik van den Doel en Eelco Kuipers.

Het was stralend weer in Delft, en dat had een recordaantal deelnemers aangetrokken. Liefst 86 koppels trokken de Delftse binnenstad in, hetgeen de toernooiorganisatie noopte alle kasten open te trekken om voldoende borden, stukken en klokken mee te kunnen geven. Daarmee werd met veel genoegen op 12 locaties gespeeld.

Veel meer info (een uitgebreid verslag, de eindstand en een foto van de winnaars) is te vinden op de website van DSC: www.delftseschaaksite.nl/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.