Maarten Solleveld wint MuConsult Open Apeldoorns Rapidkampioenschap

IM Maarten Solleveld heeft zondag 3 juni het MuConsult Open Apeldoorns Rapidkampioenschap 2012 op zijn naam geschreven. Solleveld scoorde met 7,5 uit 9 evenveel punten als Vladimir Epishin, maar bleef de Russische grootmeester voor op weerstandspunten. Solleveld zal in september worden benoemd tot grootmeester en speelt het komende schaakseizoen voor Accres Apeldoorn in de Meesterklasse.

De Duitse grootmeester Felix Levin werd derde, voor Apeldoorners GM Roeland Pruijssers, Armen Hachijan en IM Stefan Kuipers. Het toernooi werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door Schaakstad Apeldoorn en vond plaats in multifunctioneel centrum dok Zuid.

Maarten Solleveld ontvangt de gedeelde eerste prijs uit handen van ceremoniemeester Stefan Kuipers

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.