Clubs samen verder als Schaakclub De Giessen en Linge

Afgelopen week zijn de ledenvergaderingen van Schaakclub De Giessen, de Gorcumse Schaakclub en Regiohakkers akkoord gegaan met een samengaan van de drie verenigingen. Vanaf begin april zijn er verschillende opties besproken tussen delegaties van de drie verenigingen en is besloten dat de Gorcumse Schaakclub en Regiohakkers met ingang van komende zomer opgaan in De Giessen. Schaakclub De Giessen bestaat sinds 1964 en is verreweg de grootste vereniging van de drie.

De Gorcumse Schaakclub bestaat ruim 100 jaar en het aantal leden is de laatste jaren sterk teruggelopen tot 16, waarmee de vereniging te klein is geworden om een voor alle leden aantrekkelijke interne competitie te organiseren. Ondanks het teruglopende ledental werden de Gorcumse schakers een maand geleden nog wel kampioen van de regionale 2e klasse. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.