Pathena toernooi zaterdag 30 juni 2012

12 jeugdschaaktalenten poseren voor de fotograaf (Ab Scheel)

Rotterdam, zaterdag 30 juni 2012

Zaterdag was alweer de derde speeldag van het Pathena toernooi. Ronde 5 en 6 stonden op het programma. Tijdens de vijfde ronde was ik aanwezig in de sfeervolle locatie die Thao belangeloos beschikbaar stelt voor de top jeugd uit het Rotterdamse schaakcircuit. Op mijn vraag waarom hij deze ruimte beschikbaar stelt was het antwoord kort en duidelijk: ,,Ik vind schaken zo belangrijk voor de ontwikkeling van het kind en kan zo een steentje bijdragen aan de promotie van de schaaksport." Van de twaalf deelnemers is er maar één meisje, Lola den Dunnen, maar zij doet het goed in dit sterk bezette toernooi. Na zes ronden staat ze op een vierde plaats met 3,5 punt. Marijn den Hartog gaat nu ongeslagen aan kop gevolgd door met één punt achterstand Andrew Mensing. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.