Foto's Leiden Chess Tournament 2012 tweede ronde

Overzicht groep A Leiden Chess Tournament 2012

Leiden, zaterdag 7 juli 2012

Zaterdag 7 juli was ik aanwezig bij het zesde Leiden Chess Tournament. Met totaal 158 deelnemers, verdeeld in twee groepen (87 groep A en 71 in groep B), worden er negen ronden gespeeld. In de sterk bezette A-groep spelen 12 Grootmeesters, 7 Internationaalmeesters, 3 fidemeesters en Olga Vrublevskaya (WIM) uit verschillende landen. Waaronder voormalig LCT-winnaars grootmeesters Predrag Nikolic en John van der Wiel. Van Messemaker 1847 (mijn club) spelen Jan Cheung en Peter Ypma mee. Uit de Rotterdamse regio doen vele toernooitijgers mee in groep A: o.a. Julian en Jan van Overdam, NathanaĆ«l Spaan, Simon Algera. In groep B: o.a. Johan van de Griend, Bert van Brussel, Kees van ‘t Hoff, Cor de Wit en jeugdtalent Robin Lecomte. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.