40ste Bilderbergtoernooi 2012

Oosterbeek, woensdag 11 juli 2012

Woensdag was mijn traditionele bezoek aan het Bilderbergtoernooi, de 200 km rijden heb ik er graag voor over. Deze dag was de vijfde ronde van het Veteranen-senioren kampioenschap en derde ronde van de tienkampen. Bij de hoofdgroep gaan na 5 ronden met 4 punten Ad van den Berg en Toon van Lanen aan kop, met een half punt achterstand Nico Schouten daar achter 12 spelers met 3 punten, waaronder o. a. fidemeester Jaap Vogel, Horatio Vlam, John Markus en Maarten Etmans (FM). Uit de Rotterdamse regio speelden Henk Greevenbosch en Frans Vreugdenhil tegen elkaar, Henk won deze partij en staat nu op een 26e plaats met 1,5 punt en Frans is de rode lantaarndrager met een halfje.

Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.