Schaken Kroeglopertoernooi zondag 29 juli 2012

Schaakclub Santpoort bestaat deze zomer 75 jaar en dat viert de vereniging tijdens het Dorpsfeest Santpoort met een eigen, eenmalig schaaktoernooi op zondag 29 juli met het Santpoortse Kroeglopertoernooi.

Gedurende de dag stuurt de organisatie de deelnemende duo’s het centrum van Santpoort in om te strijden om de titel ‘Schaakkampioen van de Santpoortse feestweek’, een hoofdprijs van 350 euro en diverse ratingprijzen. De wedstrijden worden gehouden in de diverse cafés en restaurants die Santpoort rijk is en die dan tevens helemaal in feeststemming zijn. Het start- en eindpunt van het toernooi ligt bij Café-Brasserie de Wildeman in de Hoofdstraat. Andere deelnemende horecagelegenheden zijn Café Bartje, Ramsis, Dingespoort, Manor en Chen Tong Kong.

Na afloop van het toernooi wordt er gegeten in een van de vele restaurants in Santpoort. ‘s Avonds barst het feest pas echt goed los met live-muziek op diverse plaatsen in het dorp. Dus ook voor de schakers een hele dag vertier om sportief van te genieten. Het toernooi is een absolute aanrader als u van gezelligheid houdt in combinatie met schaken.

Schaakclub Santpoort dankt de Harddraverij Vereniging voor de medewerking en alle horeca-eigenaren en restauranthouders die speciaal voor deze dag open zijn!

Duo’s kunnen zich nu al aanmelden voor dit eenmalige schaaktoernooi op www.schaakclubsantpoort.nl/kroeglopertoernooi of per email .

De kosten bedragen 15,00 euro per duo.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.