SPA toernooi 2012

Afgelopen week deed ik, samen met Dennis en Sandra, mee aan het SPA toernooi. Sandra en ik omdat we het leuk vonden, en Dennis ook omdat hij zijn kranten dan niet hoefde te bezorgen en niet naar een familieverjaardag hoefde te gaan. Eigenlijk is hij namelijk niet zo graag weg van huis (of eigenlijk: weg van de computer), en zeker niet zoveel dagen achter elkaar. Iedere dag kwam mijn trainer van Heerhugowaard, Chris, ons ophalen, en Colin van die club reed ook mee. Dennis, Colin en ik speelden in de B-groep, Sandra in de D.

De eerste dag liep het toernooi een beetje uit, want de inschrijving zou tot 12 uur duren en de opening zou dan om 10 voor 1 beginnen. Maar om 12 uur stond er nog een enorme rij voor de inschrijftafel, en om kwart voor 1 waren ze nog bezig. Terwijl we aan het wachten waren, zagen we 2 mannen met hele rare broeken aan! Dat werd rond kwart over 1 opgehelderd, want toen begon dan eindelijk de opening. Die was wel leuk: ze hadden 2 woushou-beoefenaars uitgenodigd, die een soort kunstjes deden terwijl ze een vreemd drakenkostuum aanhadden. Daarna werden de regels even besproken door meneer Aart, en toen kwam er een toespraak die gelukkig maar 3 regels lang was. Toen konden we eindelijk beginnen.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.