Schaken op het leukste speelplein van Nederland

Het is weer zo ver! Jeugdvakantieland 2012 heeft op 30 juli haar deuren weer geopend. Tien dagen lang (in het weekend gesloten) staat Ahoy Rotterdam op z’n kop. Ook dit jaar worden bijna 50.000 kinderen verwacht, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Een belangrijke doelstelling van Jeugdvakantieland is het aanbieden van een betaalbaar uitstapje voor gezinnen met kinderen. Een dagkaartje voor kinderen kost 5 euro, maar als je jeugdvakantiepaspoort hebt, kost het 4 euro en als je een Rotterdampas hebt kost het maar 1 euro. Moeders, vaders, oma’s en opa’s betalen maar 2 euro per persoon per dag.

Zo kun je je rijbewijs halen in de verkeerstuin, een professionele duik nemen in het water, bungeejumpen en goochelen. Of misschien ga je wel liever schaken, voetballen, schaatsen, knutselen, koekjes bakken, schilderen of dansen. Het kan allemaal! Lees meer …

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.